Haizivīm.lv

Haizivīm.lv

 Latviski In English


Taisam saldo!!!


Sveiki spoki izdomaju ka varetu kaut ko uztaisīt ēdamu un jums parādīt tapec sēdos pie komja un sāku meklēt recepti.Par cik gribējās kaut ko saldu nolēmu ka arī taisīšu saldo.Nu tad skatamies ceru ka patiks un garšos ja kas izdomās uztaisīt.

Mums vajadzēs.

1)Auzu pārslas

2)Cukurs

3)Krējums

4)Biezpiens

5)Augļi pec izvēles.Piemēram banāni ķirši nu viss kas ienāk prātā.


Ņemam auzu pārslas un... Autors: Rokki Balboa Taisam saldo!!!
1.

Ņemam auzu pārslas un braucam auzāsLabi ja nopietni ņemam auzu pārslas un ieberam pannā klāt pieberam cukuru un grauzdējam kamēr paliek gaiši brūnas.

Tagad ņemam bļodu un... Autors: Rokki Balboa Taisam saldo!!!
2.

Tagad ņemam bļodu un liekam iekš krējumu,cukuru,biezpienu un sajucam to visu kopā.Proporcijas skataties paši cik daudz taisat vai cik saldu gribat.

Tālāk ņemam banānus... Autors: Rokki Balboa Taisam saldo!!!
3.

Tālāk ņemam banānus  nomizojam un sagriežam šķēlītēs, lai nemētātos pa galdu es viņus sagriezu krūzē.Nu šeit skataties kādi nu jums augļi ir.

Nu man te vel skapī... Autors: Rokki Balboa Taisam saldo!!!
4.

Nu man te vel skapī pagadijās žāvētās plūmes es pats viņas neēdu bet visi pārējie ģimenē ēd tā ka liku tik klāt.Nomazgājam un sagrižam plūmes.Tie krāsainie blakus ir kaut kādi krāsaini augļi bet izcelsme ir nezināma bet par cik labi izskatās un labi grašo velāk izmantosim kā dekorāciju tam saldajam.

Nu ko tagad ņemam citu... Autors: Rokki Balboa Taisam saldo!!!
5.

Nu ko tagad ņemam citu bļodu un klājam visu kārtām.Nu kārta auzu pārslu kārta biezpiena kārta banānu un ta kamēr pilns

Nu tad ņemam plūmes un... Autors: Rokki Balboa Taisam saldo!!!
6.

Nu tad ņemam plūmes un uzklājam virsū plūmes

Un tad pēdējais banāni un... Autors: Rokki Balboa Taisam saldo!!!
7.

Un tad pēdējais banāni un tās krāsainās lapas var arī izkausēt uz uzliet skolādi pa virsu bet es pie sevis tadu neatradu tapēc nācās iztikt,Jus teiksit ka varēja aiziet uz veikalu bet ta gan nav  es visu sāku gatavoy 10 kad veikali bija ciet ta ka nā cās iztikt ta pat.Bet tapat ļoti garšīgi

Komentāri (0)  |  2012-02-20 13:56  |  Skatīts: 1342x   
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ